2014. április 20., vasárnap

✹5 DIY húsvéti dísz✹

Sziasztok!:) Itt Szandi! Bocsánat hogy nem írtam régóta, csak egyáltalán nem tudtam mit. De mivel itt a húsvét, díszítsük fel a szobát is! Mutatok néhány ötletet, mit csináljatok ha éppen nagyon unatkoztok a sok sonka és tojás mellett!:D  5 Díszt hoztam nektek. Mutatom is!:) Elsősorban hoztam egy tojáscserepet!:) Elkészítés: Fogj egy pár nagyobb tojást, és óvatosan törd le a tetejüket. Az üres héjak alját lukaszd ki, és tegyél bele egy kevés virágföldet. Ezután ültess bele egy kókuszhagymát, vagy valami mást,  és locsold szorgalmasan. Néhány nap múlva igen különleges asztaldíszre teszel szert
Következő egy cserépkosár!:) Elkészítés: Fogj egy kerámiacserepet, tegyél bele egy kis műfüvet, két-három tojást, esetleg egy-két sárga, bolyhos műcsibét.Magát a cserepet pedig díszítsd szalvétatechnikával bármely, neked tetsző mintával. Sokkal egyedibb és kreatívabb, mint egy egyszerű kosár.
A következő, egy tojásfa!:) Elkészítés: Az elhelyezett barkákra aggathatunk apró festett, vagy magunk készítette tojásokat is. Ahhoz, hogy az ágakat ne húzza le a súly, a ráakasztott díszeket ki kell fújni. 
A következő az egy ilyen futó kiscsibe!:D Elkészítés:Színes papírból vágj ki két egyforma, egymás tükörképeiként megrajzolt csibeformát. Hajlíts drótból lábakat, melyeken a papírfigura biztonságosan egyensúlyozhat. A drótok végét ragaszd az egyik csibefél belső feléhez, majd fedd be a másik oldallal, és ezeket is ragaszd össze. Vágj ki két kört szárny gyanánt és ragaszd a csibe testéhez. 
És végül egy tojáscsibe ^^ Elkészítés: Ehhez szükségünk lesz egy kifújt tojásra, egy kis papírra vagy nemezanyagra, filcre és madártollra. A tojás kilukasztott végébe tűzzük bele a tollat, majd készítsük el a csibe fejét. Ehhez használhatunk papírt, nemezanyagot vagy egy másik tojásnak a felét, tetszés szerint. Rajzoljunk szemeket, ragasszunk taréjt és csőrt, és már kész is!
Szerintem mindegyik nagyon szép, és aranyos!:)Próbáljátok ki!:) 
Xoxo,Szandi 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése